Menu Sluiten

Wielersponsoring gaat vaak niet verder dan het geven van geld in ruil voor een logo op kledij en ploegwagens, maar Talent Cycling gaat graag een paar stappen verder. Daarom spreken wij liever van een partnerschap: samenwerkingen waarbij het mes aan meer dan twee kanten kan snijden. Talent Cycling en haar partners gaan voor elkaar door het vuur.

Als onderdeel van ons business peloton heeft u de kans om echt een verschil te maken. En ook voor u heeft het voordelen. Naast dat u een zichtbaar onderdeel bent van een revolutie in wielerland bent u ook lid van een ambitieus ondernemersnetwerk, waarin u mensen tegenkomt die het Done Differently-denken ook in hun DNA hebben. 

Daarnaast kan partnerschap met Talent Cycling bijdragen aan het behalen van marketingdoelen. Denk hierbij aan exposure, profilering, positionering, motivatie van personeel, relatiebeheer en naamsbekendheid.

Ook een bijdrage leveren aan de toekomst van Talent Cycling? En weten welke voordelen het lidmaatschap van het business peloton heeft? Bekijk het in onze partnerbrochure of neem direct contact op met media@talentcycling.nl.

Talent Cycling is trots met deze partners te worden geassocieerd

Naming partners

Biehler is naamgevend sponsor van Biehler Krush Pro Cycling en kledingleverancier van alle vier Talent Cycling teams.

Het Duitse bedrijf staat voor een eerlijke en duurzame productie van stijlvolle sportkleding van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit gebeurt met oog voor details en vol liefde voor de sport. Een gepassioneerd team gaat bij elk design voor het uiterste en dat merk je.

Daarom zeggen we ook vol trots: Good. Better. Biehler.

In 2020 vertrouwen de rensters van Biehler Krush Pro Cycling op de Krush Aero Deluxe. Een kwalitatief hoogwaardige fiets die zich bij uitstek richt op prestaties, maar dit weet te combineren met comfort. De fietsen zullen de rensters in staat stellen om hun grenzen komend seizoen verder te verleggen.

Krush is een jong ambitieus fietsenmerk dat zich richt op de Nederlandse markt. Krush staat voor betaalbare (race)fietsen van topkwaliteit en zeer veel service.

Arbeidsdeskundig expertise bureau Elabo BV is trotse naamgevend sponsor van Talent Elabo Elite Team. De arbeidsdeskundigen van Elabo vormen al sinds 2000 een schakel tussen werkgevers en werknemers bij complexe verzuimsituaties. Op de private markt voeren de professionals van Elabo in heel Nederland jaarlijks ruim 4000 onderzoeken en adviestrajecten per jaar uit. 

Het Done Differently-denken zit verweven in het DNA van de hele organisatie. De experts zien kansen, maar kennen tegelijkertijd ook de obstakels, en vinden hierin vaak weer de optimale weg om tot werkhervatting en een deskundig advies te komen.

Co-partners

Rensters van Biehler Krush Pro Cycling zullen komend seizoen al hun wedstrijden rijden op R4T-wielen van Infinito. Het Nederlandse bedrijf staat voor handgespaakte carbon wielen van topkwaliteit. Het innovatieve merk fabriceert niet alleen wielrennen die bij uitstek geschikt zijn voor op de weg, ook voor crossers, tijdrijders, mountainbikers en baanrenners is Infinito een betrouwbare partner. Naast kwaliteit is ook betaalbaarheid een belangrijke pijler.

Alle teams van Talent Cycling en Biehler Krush Pro Cycling worden voorzien van Bike en Body care producten van TUNAP Sports. Zowel de mekaniekers als de rensters zelf zijn door TUNAP Sports voorzien van hun producten, waarmee zij hun fietsen en zichzelf optimaal kunnen verzorgen.

Tires win races. Onder dit motto maakt het innovatieve Challenge Tires al sinds 2003 banden die het verschil kunnen maken. De Italiaanse fabrikant maakt hoogkwalitatieve, handgemaakte banden voor racefietsen, veldritfietsen, baanfietsen, gravelbikes en mountainbikes.

De Nederlandse tak van Grant Thornton is onderdeel van Grant Thornton International Ltd, één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties. Vanuit negen Nederlandse vestigingen ondersteunen ruim 450 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van assurance, (financiële) adviesvraagstukken, accountancy en belastingen.

Baruch Linux Specialisten is uniek ICT-bedrijf. Het bedrijf onderscheidt zich door een sterke focus op het bieden van ICT-oplossingen die gebaseerd zijn op Linux & Opensource software. Geen standaardoplossingen, maar structureel maatwerk. En dat werpt haar vruchten af.

RPR Stakeholdermanagers brengt mensen en processen weer in beweging te brengen. Hun aanpak is gericht op gedragsverandering en het verbinden van mensen. Problemen worden inzichtelijk gemaakt, belangen van betrokken stakeholders worden duidelijk in beeld gebracht er wordt gezorgd voor verbinding om bedrijfsprocessen te optimaliseren, zakelijke doelen te bereiken en resultaten te boeken.

Vermeulen Sloop- en Milieutechnieken is al sinds 1946 een begrip in de sloop- en saneringswereld. Werkzaamheden worden uitgevoerd in de petrochemie, in de publieke sector en voor woningbouwverenigingen. Hierbij staan recycling en het milieu altijd hoog in het vaandel: er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke recyclinggraad. Het spreekt voor zich dat het Done Differently-denken Vermeulen Sloop- en Milieutechnieken helpt om continu te verbeteren.

Business partners

Talent Cycling en Gebruiktebouwmaterialen.com zijn twee organisaties die weinig met elkaar te maken hebben? Fout! Het Done Differently-denken is de grootste overeenkomst. Het is de oorzaak van het succes van onze organisatie en dit gerenommeerde bedrijf, dat een onderdeel is van A. van Liempd Sloopbedrijven uit Sint-Oedenrode.

Bij Gebruiktebouwmaterialen.com bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van de meest uiteenlopende gebruikte bouwmaterialen. Voor elk project, van groot naar klein.

SportvoedingWebshop.com is ook een onmisbare partner voor de Talent Cycling teams. Dé specialist in sportvoeding houdt niet alleen de prijzen laag, maar het biedt ook nog eens professionele adviezen met betrekking tot sportvoeding is uitgegroeid tot de nummer één in de Benelux.

Deze Woerdense fietsenzaak specialiseert zich in racefietsen en mountainbikes. De wielergekke eigenaren bieden niet alleen een ruim assortiment aan, maar zorgen ervoor dat hun klanten ook steevast kunnen rekenen op uitmuntende service. Dat ervaren de Talent Cycling teams elke dag opnieuw.

Businessclub

Aan de voet van de Amerongse Berg zit De Proloog, een fietscafé waar de wielersport centraal staat. Een geweldige uitvalsbasis voor een stevige training, zo heeft Talent Cycling al meermaals mogen ervaren. 

Het bevlogen en bekwame team is een combinatie van ervaren krachten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij het samenstellen van de kaart is veel aandacht voor lokale, streekgebonden en duurzame heerlijkheden

Wiel-rent.nl is met recht een begrip in wielerland. Dé verhuursite voor wielrenners heeft afhaalpunten verspreid over heel Europa. Je kunt er onder meer terecht voor fietsen, materiaal, fietskoffers en fietstrainers. Niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. 

Wiel-rent.nl is al jaren trouwe partner van Talent Cycling.

Better Cycling biedt iedere wielrenner persoonlijke begeleiding op alle vlakken van de wielersport. Aan de hand van persoonlijke lange- en kortetermijndoelstellingen en wedstrijdprogramma’s wordt een uitgekiend plan opgesteld. Ook rensters van het SWABO Women Development Team en Biehler Krush Pro Cycling maken gebruik van de expertise van Better Cycling.

Print- en drukwerkwinkel in de binnenstad van Tiel. Gespecialiseerd in geboorte- en huwelijkskaarten, maar ook trouwe supporter van het Talent Cycling team. CardShop levert al jaren vakwerk af bij het verzorgen van de foto’s en fotokaarten van de rensters.

De Van der Werff Groep is een moderne onderneming met totaaloplossingen op maat voor infra- en milieutechnische projecten, zowel onder als boven de grond.

Hillson is een innovatief bedrijf voor tijdelijke en permanente beveiliging. Hillson biedt innovatieve oplossingen voor de beveiliging van bouwplaatsen, buitenterreinen, bedrijven woonhuizen door gebruik te maken van geavanceerde producten.