Menu Sluiten

Biehler Krush Pro Cycling wordt 'Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports' in 2021

Komend seizoen gaat dameswielerploeg ‘Biehler Krush Pro Cycling’ verder onder de naam ‘Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports’. 

Teammanager Hans Blom: “We nemen na een aantal succesvolle jaren afscheid van Biehler. Onze samenwerking hebben we altijd als erg vruchtbaar beschouwd en we danken Biehler dan ook voor hun substantiële bijdrage aan onze wieleropleiding.”

Ontwikkeling in 2021

Waar het wielerseizoen in 2020 door corona in het water viel deden de sponsoren gelukkig geen stap terug voor het UCI continentaal vrouwenteam. De steun van de drie, voor 2021 naamgevende sponsoren, is meer dan welkom. “Zo kan de ploeg zich verder ontwikkelen, in zowel het opleidingstraject van de rensters als het uitbouwen van de professionele ploeg.” Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports is trots op het vernieuwde partnerschap!

Naast deze drie sponsoren wordt het team in 2021 ondersteund door meerdere sponsoren. Op onze vernieuwde website, die begin 2021 online komt, kunt u daar alles over lezen.

Selectie voor 2021

De selectie van Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports bestaat in 2021 vooralsnog uit zes bekende gezichten: Nienke Wasmus, Quinty Ton, Melanie Klement, Henrietta Colborne, Inez Beijer en Marissa Baks. Daniek Hengeveld, Nathalie Eklund en Clara Lundmark maken bij het team hun debuut in een UCI-ploeg.

Over Grant Thornton

De Nederlandse tak van Grant Thornton is onderdeel van Grant Thornton International Ltd, één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties. Vanuit negen Nederlandse vestigingen ondersteunen ruim 450 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van assurance, (financiële) adviesvraagstukken, accountancy en belastingen. Bij Talent Cycling staat opleiden central. Bij Grant Thornton draait het ook niet alleen om het hier en nu: de toekomst is net zo belangrijk. Grant Thornton werkt constant aan het verbreden van de basis om zo hun dienstverlening te verbeteren. https://www.grantthornton.nl/

 

Over Krush Bikes

Krush Bikes is een jong ambitieus fietsenmerk dat zich richt op de Nederlandse markt en staat voor betaalbare (race)fietsen.

Milo van Wermeskerken van Krush Bikes is enthousiast over de samenwerking. “Met een klein team zetten we elke dag ons beste beentje voor, voor onze klanten. Omdat wij ons vooral richten op de Nederlandse markt, is de keuze voor ‘Grant Thornton Krush Bikes Tunap Sports’ voor ons een hele logische. Deze samenwerking is voor ons een mooie kans om aan Nederland te laten zien waar de rensters op onze fietsen toe in staat zijn. Daarnaast zullen meer mensen kennis kunnen maken met onze merk.

Ook spreekt de visie van de ploeg ons enorm aan. Wij zijn een bedrijf in ontwikkeling met medewerkers die elke dag het beste geven voor onze klanten. We zijn continu bezig om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Deze drive om elke dag op alle vlakken beter te worden herkennen wij zeer in ‘Grant Thornton Krush Bikes Tunap Sports’. Er staat een stip op de horizon waar we allebei naartoe willen. We gaan er alles aan doen om dat te bereiken.” https://krush-bikes.com/

 

Over Tunap Sports

In 2020 introduceert TUNAP SPORTS een nieuwe productlijn die zich richt op de fietssport én de atleet. Een uniek concept waarbij TUNAP niet alleen fietsverzorgingsproducten, maar ook lichaamsverzorgingsproducten produceert. 

TUNAP SPORTS steunt Talent Cycling / ‘Grant Thornton Krush Bikes Tunap Sports’ omdat zij 100% achter dit project en haar doelstellingen staan. De fiets moet weer een normaal vervoermiddel worden voor kinderen en jongeren om op een eenvoudige en natuurlijke manier gezondheid, beweging en sport te combineren.

Om de verzorging en het onderhoud van die fiets gemakkelijk en vooral milieuvriendelijk te laten zijn, is TUNAP SPORTS bijzonder verheugd deel uit te maken het sponsorcollectief en zo met hun producten, ervaring en adviezen zo goed mogelijk te kunnen bijdragen aan mooie prestaties. https://www.tunap-sports.be/