Menu Sluiten

Quinty Ton hoopt op de Amstel Gold Race met Biehler Krush Pro Cycling

Quinty Ton, die naast haar wielercarrière als marathonschaatster in actie komt, rijdt ook in 2021 voor Biehler Krush Pro Cycling.

Quinty: “Natuurlijk hoop ik dat we volgend seizoen weer volop kunnen koersen! Dit betekent ook dat het beter gaat met de gezondheid in de wereld. Ik hoop sterk uit de corona-periode te komen en dat we komend seizoen als team goed presteren. We hebben een fijne ploeg die elkaar goed aanvult.

Ik wil mijzelf ontwikkelen tot professioneel renster op het hoogste niveau. Daarbij moet ik bewuste keuzes maken, op zowel sportief vlak als privé. Biehler Krush Pro Cycling helpt mij hierbij door de trainings- en wedstrijdomgeving zo goed mogelijk te organiseren.

“Ik wil mijzelf ontwikkelen tot professioneel renster op het hoogste niveau.”

Ik rijdt graag meerdaagse wedstrijden en wil een completere renster worden. Daarom heb ik de afgelopen tijd regelmatig op de tijdritfiets getraind. Ik zou graag de Amstel Gold Race rijden. Daarin hoop ik dat we als team kunnen gaan voor het hoogst mogelijke resultaat.