Menu Sluiten

Melanie Klement gaat het onderste uit de kan halen in 2021

Melanie Klement kijkt uit naar 2021, na tegenslag en het door Covid-19 wisselvallige seizoen.

Melanie: “Ik verwacht dat we in 2021 weer vooruit kunnen als ploeg. We hadden als ploeg ontzettend veel vertrouwen na een goede trainingswinter in 2019-2020. Door COVID-19 hebben we toch veel kansen gemist. Ik ga er dan ook van uit dat we dit in 2021 meer dan goed zullen maken.

Graag wil ik zelf maar ook als ploeg naar een hoger niveau stijgen. Er zit ontzettend veel potentie in alle meiden. Als ploeg kunnen we elkaar gaan versterken waardoor we ook echt resultaten kunnen behalen.

“Er zit ontzettend veel potentie in alle meiden.”

Mijn ambitie is om het onderste uit de kan te halen. Na veel tegenslagen heb ik mezelf verbaasd met mijn mentale capaciteiten en ik ben gewoon ontzettend benieuwd wat er fysiek nog allemaal in mij zit.”