Menu Sluiten

The Bike Inn trotse nieuwe sponsor van Talent Pro Cycling Team

Trots presenteren wij onze nieuwe sponsor voor seizoen 2021:The Bike Inn!

The Bike Inn is een trainingscentrum van wereldklasse voor fietsmonteurs, gevestigd in Cumbria in het noorden van Engeland, VK. Ze bieden niet alleen de enige internationaal erkende en geaccrediteerde opleiding op dit gebied, maar geven ook korte cursussen in disciplines zoals wielbouw, hydraulica en algemeen fietsonderhoud.

Vanwege de hoogstaande kwaliteit van hun studenten, worden ze vaak benaderd om evenementondersteuning te bieden voor sportieve en liefdadigheidsritten in binnen- en buitenland. Daarbij is één van hun vaste medewerkers ook de leidende bij GB Age Group Triathlon Bike Mechanic. Dit levert wederzijdse voordelen op voor teamsponsorprogramma’s, waarbij het team een beroep kan doen op professionele hulp van topklasse bij evenementen, waarbij The Bike Inn in staat is om hun studenten deze bevoorrechte en onschatbare ervaringen te bieden.

Samen met hun partnerbedrijf Helmwind Cycles (die fietsreparaties, onderhoud en service aanbiedt – ook verzorgd door monteurs van topklasse) biedt The Bike Inn ook The Bike Fit-service aan haar klanten. Op maat gemaakte framebouw en -aanpassingen, en coachingprogramma’s die zowel professionals als amateuratleten helpen om hun fietsdoelen te bereiken.

Het Talent Women Pro Cycling Team past perfect bij The Bike Inn, omdat beiden het professionele vrouwenwielrennen in heel Europa promoten. The Bike Inn en Talent Cycling kijken ernaar uit om hun gezamenlijke successen het komende seizoen te vieren.