Menu Sluiten

Biehler Krush Pro Cycling trapt seizoen af in Vuelta CV Feminas

De Vuelta CV Feminas wordt de eerste wegwedstrijd van het wielerseizoen voor Biehler Krush Pro Cycling. 

9 februari 2020 wordt het peloton om 08.50 uur het peloton weggeschoten in de Valenciaanse voorstad Paterna voor een koers over 98 kilometer. De wedstrijd gaat over een relatief vlak parcours het Spaanse binnenland in. De finish vindt volgens de verwachting tussen 11.20 en 11.40 plaats op de Plaça de l’Ajuntament in het centrum van Valencia.

De finale van de Vuelta CV Feminas wordt live uitgezonden door de Eurosport Player en À Punt. Ook via Twitter is de wedstrijd te volgen: @VueltaCVFeminas, #VueltaCVFeminas en – uiteraard – ons eigen Twitter-account.

Selectie Biehler Krush Pro Cycling voor Vuelta CV Feminas
Melanie Klement
Nienke Wasmus
Quinty Ton
Laura van Regenmortel
Senna Feron
Henrietta Colborne