Menu Sluiten

Biehler Krush Pro Cycling presenteert tenue voor 2020

Vol trots presenteert Biehler Krush Pro Cycling het tenue voor het aankomende seizoen. De rensters van de Nederlandse UCI-ploeg treden in hun wedstrijden aan in een tenue dat is geïnspireerd op het noorderlicht. De kleding is uiteraard op ecologische en duurzaame wijze geproduceerd door Biehler.

Biehler is naamgevend sponsor van Biehler Krush Pro Cycling en daarnaast is het gerenommeerde Duitse bedrijf kledingleverancier van alle TALENT Cycling teams. Biehler staat met een gepassioneerd en gedreven team voor een eerlijke en duurzame productie van stijlvolle sportkleding van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit gebeurt met oog voor details en vol liefde voor de sport. Daarom zeggen we ook vol trots: Good. Better. Biehler.

Quinty Ton vindt dat Biehler opnieuw vakwerk heeft geleverd. “Na het geweldige tenue van vorig jaar, hebben we dit jaar ook weer een mooi design. Geïnspireerd op het noorderlicht, wat ik ook wel eens in het echt wil gaan zien! Verder weet je dat de kleding van Biehler van geweldige kwaliteit is, dus naast dat we opvallen in het peloton kunnen we er optimaal in presteren.”

Binnenkort presenteert ook Talent Cycling het tenue voor het aankomende seizoen.