Menu Sluiten

Eerste Business Club meeting groot succes​

Maandagavond 20 januari organiseerden Biehler Krush Pro Cycling en TALENT Cycling hun eerste Business Club meeting. Aan de Reeuwijkse plassen kwamen begeleiding, rensters en sponsoren bijeen voor deze geslaagde avond.

In de kantine van Wind Surf Club Reeuwijk werden huidige en
potentiële sponsoren warm ontvangen door de rensters van Biehler Krush Pro Cycling en TALENT Cycling. Onder het genot van een hapje en een drankje leerden iedereen elkaar beter kennen. 

De avond begon feestelijk met de huldiging van Nederlands Kampioene Zoë van Velzen, waarna meerdere onderwerpen rondom de ploeg besproken werden. Zo vertelde managing director Hans Blom over de visie achter de ploeg, werd renster Laura van Regenmortel geïnterviewd en kregen sponsoren de kans om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen.

Ruim dertig aanwezigen bedrijven ervoeren duidelijk een sfeervolle avond met een goede onderlinge chemie. Dat de avond succesvol was bleek onder meer uit het aansluiten van twee nieuwe sponsoren die voortaan de dames zullen steunen. Hierover later meer.

Biehler Krush Pro Cycling en TALENT Cycling organiseren meerdere malen per jaar een business club meeting. Interesse? Neem dan contact op via voorzitter@talentcycling.nl.