Menu Sluiten

Biehler Pro Cycling verwelkomt Senna Feron

Biehler Pro Cycling is verheugd aan te kondigen dat Senna Feron de ploeg volgend seizoen versterkt. Feron is na Inez Beijer, Laura van Regenmortel en Maike van der Duin de vierde aanwinst die door de Nederlandse UCI-vrouwenploeg wordt aangekondigd.

De talentvolle renster uit Schimmert reed de afgelopen jaren voor Jos Feron Lady Force. Feron maakte met name indruk op de ploegleiding van Biehler Pro Cycling in de Tour Cycliste Féminin International de l’Ardèche. “Ik volgde het team al langer, maar daar heeft het eerste echte contact plaatsgevonden en is het balletje gaan rollen.”

“Na een goed gesprek had ik direct een goed gevoel bij de ploeg. De ambitieuze visie van de ploeg, de manier van werken, het wedstrijdprogramma en de professionele aanpak spraken mij direct heel erg aan. Bovendien gaf het team me direct het gevoel dat ze in mij geloven.”

“Ik verwacht dat ik komend jaar bij Biehler Pro Cycling een volgende stap kan zetten in mijn carrière. Ik hoop mezelf te ontwikkelen tot een renster die lang mee kan in de wedstrijden die omhoog gaan (heuvelachtige- en klimwedstrijden) en hier zal dan ook de focus op liggen. Verder vind ik het ook belangrijk om mijn bijdrage te kunnen leveren aan het team.”